Advanteges ynë

 • Dallues

  Dallues

  Tiparet dalluese të pajisjeve të kompanisë proces janë saktësi të lartë, automatizimi dhe teknologji dendësia.
 • shërbim

  shërbim

  Për shkak të një ndjenjë të fortë të përgjegjësisë sociale, kompania është duke u fokusuar në cilësinë e produkteve dhe përmirësimin e efikasitetit dhe efiçencës, ndërkohë kryerjen e veprimit gjelbërimi, zbukuruar mjedisin për të krijuar një mjedis të pastër dhe të civilizuar të prodhimit zyre.
 • cilësi

  cilësi

  Tiparet dalluese të pajisjeve të kompanisë proces janë saktësi të lartë, automatizimi dhe teknologji dendësia.
 • Produkt

  Produkt

  Për shkak të një ndjenjë të fortë të përgjegjësisë sociale, kompania është duke u fokusuar në cilësinë e produkteve dhe përmirësimin e efikasitetit dhe efiçencës, ndërkohë kryerja e veprimit gjelbërimin

punimeve nga metalet e Xinxiang Fengxin Co., ltd. është themeluar më 8 gusht, 2014, dhe gjendet në Xinxiang City, Provinca Henan.

Klientët tanë

MD (6)
MD (4)
MD (5)
MD (3)
MD (1)
MD (2)
1
2