нашите Advanteges

 • Посебното

  Посебното

  Посебни карактеристики на опрема за преработка на компанијата се висока точност, автоматизација и технологија густина.
 • Сервис

  Сервис

  Поради силно чувство на општествена одговорност, компанијата се фокусира на квалитетот на производите и подобрување на ефикасноста и ефикасност, пак вршење на Позеленување акција, разубавување на животната средина да се создаде чиста и цивилизирано канцеларија производство на животната средина.
 • Квалитет

  Квалитет

  Посебни карактеристики на опрема за преработка на компанијата се висока точност, автоматизација и технологија густина.
 • производ

  производ

  Поради силно чувство на општествена одговорност, компанијата се фокусира на квалитетот на производите и подобрување на ефикасноста и ефикасност, пак извршување на активноста, позеленување

Xinxiang Fengxin метални производи копродукции, ООД. е основана на 8 август 2014 година, и се наоѓа во Xinxiang Сити, провинција Хенан.

нашите клиенти

MD (6)
MD (4)
MD (5)
MD (3)
MD (1)
MD (2)
1
2