Advanteges kita

  • khusu

    khusu

    Fitur khusu saka peralatan proses perusahaan sing dhuwur akurasi, automation lan teknologi Kapadhetan.
  • Service

    Service

    Amarga rasa ètis sing kuwat saka tanggung jawab sosial, perusahaan wis ngarahke ing kualitas produk lan Ngapikake efficiency lan efficiency, Kangge nindakaken tumindak Greening, beautifying lingkungan kanggo nggawe lingkungan produksi kantor resik lan tata krama.
  • Quality

    Quality

    Fitur khusu saka peralatan proses perusahaan sing dhuwur akurasi, automation lan teknologi Kapadhetan.
  • Product

    Product

    Amarga rasa ètis sing kuwat saka tanggung jawab sosial, perusahaan wis ngarahke ing kualitas produk lan Ngapikake efficiency lan efficiency, Kangge nindakaken tumindak Greening

Puyang Fengxin produk logam Co., LTD. iki diadegaké ing tanggal 8 Agustus, 2014, lan dumunung ing Puyang Kutha, Provinsi Henan.

Pelanggan kita

md (6)
md (4)
md (5)
md (3)
md (1)
md (2)
1
2